Min yrkesbana började som guldsmed men efter ett par år väcktes min nyfikenhet i ämnet att fatta in diamanter och andra ädelstenar och mitt yrkesval tog en ny riktning.

Letande efter kunskap i ämnet tog sin början i Sverige. Snart stod det dock klart för mig att jag var tvungen att söka mig vidare utanför landets gränser. Resan tog mig först till England vidare till USA, Belgien osv. Under denna resa har jag haft den stora lyckan att få lära från mästare från när och fjärran.

2004 avlade jag arbetsprover för yrket och erhöll mästarbrev som bevis på mitt kunnande och min skicklighet som juvelfattare. Idag är jag Sveriges enda Juvelfattarmästare.

Jag har även studerat handgravyr under mästargravörerna Sam Alfano och Christian De Camillis båda verksamma i USA. Att kombinera gravyr med juvelfattning ger utökade möjligheter att formge och skapa unika föremål.

Arbetet utför jag i de flesta material från platina, guld, silver till titan och stål som till exempel i klockor. Genom åren i yrket har jag fått glädjen att utföra arbeten destinerade till ett antal celebriteter i Sverige men även utomlands samt till den svenska regeringen och Sveriges Kungahus.

Vidare har jag till dags dato haft över 300 elever från, förutom Sverige, Danmark Tyskland ner till Barcelona och Toledo i Spanien. Jag är även knuten till Svenska Yrkeshögskolan i Guldsmide där jag årligen lär ut juvelfattning .

Jag ser fram emot att få bidra till att just din vigselring blir så vacker och av så hög klass som möjligt!